"...When you run so fast to get somewhere,
you miss half the fun of getting there..."
(David L. Weatherford - "Slow Dance")

Wednesday 18 July 2012

Democraţii coprofilice paralel intersectabile

Pentru toţi antibăsiştii orbiţi de furie şi de toate cele, iată mai jos una dintre “faptele de arme”, foarte "democratice" şi cât se poate de "corecte", executate de către mafia USL. Acesta este un e-mail integral primit de peste ţări şi mări:
"Secţia noastra de votare tocmai a fost desfiinţată, pe tot cuprinsul SUA nu au mai rămas decât 4: NY, Chicago, Washington şi LA.
În Italia, unde trăiesc 1.5 milioane de români, din 55 mai sunt doar 7!
În Spania, doar 9 şi în Republica Moldova doar 3!
În schimb, în ... Afganistan sunt nu mai puţin de 8!
Ambasada de la Washington şi MAE trebuie boicotate!
Tavi"
Dacă sunt atât de dornici de transparenţă şi de incoruptibili de ce fac mizeria asta? România nu a avut nicicând atâtea reacţii negative pe plan internaţional, culmea, nici măcar în timpul lui Ceauşescu! O fi înnebunit total coana Europa? Bun, de acord că SUA oricum e recunoscută de toţi ca poliţai mondial şi că deţin adevărul unic... Nu înţeleg, totuşi, de ce tac Japonia, Africa de Sud, Peru, Uganda…!? Înseamnă că o fi un dram de adevăr aici? Hmm… Noroc de mama Rusia că ne mângâie părinteşte pe creştet şi ne dă dreptate în lupta noastră cu democraţiile occidentale. Toţi sunt nişte proşti şi vânduţi fiarei capitaliste, iar nouă să nu îndrăznească cineva să ne dicteze ceva, că suntem suverani şi avem bicepşii noştri! Pardon, am vrut să spun muşchii lui Voiculescu, Hrebenciuc, Fenechiu, Patriciu şi ai multor altora.
 
Ca şef de stat, ca şef de Guvern, ca ministru al justiţiei vii în PRIMUL RÂND la TVR - adică la POSTUL PUBLIC - să dai cu declaraţia oficială, nu la Antena 3! Dar n-are importanţă! În lupta antibăsesciană trebuie utilizate toate armele! Scopul scuză mijloacele!
 
La Iaşi, PDL anunţă un miting. Primarul Nichita (comunist pesedistoid înverşunat) aprobă imediat şi unul pro-USL, dar, ca să-şi bată joc până la capăt, îi bagă pe pedelişti în... şantierul din faţa Palatului Culturii, adică taman acolo unde mai sunt şi nişte corturi de la festivalul berii organizat de “Timişoreana”! Nu le iau apărarea celor de la PDL nici pe departe, îşi merită soarta. Dar useliştii măcar să nu clameze pe toate canalele corectitudine şi democraţie! În orice război nu se cade să-ţi umilesti duşmanul. Există o anume demnitate, şi chiar un cod de etică, dar, evident, asta nu e valabil pentru jigodiile comunistoide useliste.

Mă uit stupefiat cum niste mucoşi iresponsabili îşi permit să-i persifleze şi să-i facă mincinoşi pe toţi reprezentanţii UE, de sus până jos. Pic de elementar bun simţ nu se zăreşte! Nimic!
Minciuni ordinare şi declaraţii oficiale contradictorii, vorbe în răspar, limbaj dublu, perversiuni incredibile…

Am mai spus-o şi o repet, dacă nu s-o fi auzit: primii şi poate cei mai vinovaţi de halul de degradare în care am ajuns sunt pedeliştii care au ridicat la rang de normalitate impostura, prostia şi iresponsabilitatea, care au umilit, distrus şi compromis în numai 2-3 ani întregul sistem care abia ce începuse să se normalizeze oarecum, iar acum au venit hienele astea useliste care calcă şi mai abitir pe toate normele de drept şi de bun simţ şi se proclamă modele de democraţie de la care până şi coana Europa trebuie sa înveţe şi nu viţăvercea! Mi-e scârbă de toţi: hoţi şi mincinoşi de o parte şi de alta, unii mai feroce decât alţii.


Ce vor pune în loc după ce-l vor da jos pe Băsescu? Păi, după cum se vede, nimic, din păcate! Antonescu este mult mai puţin şi decât un zero barat. Este cât se poate de evident că nici măcar nu le pasă. Şi-au făcut doar un singur scop acum şi atâta au: jos Băsescu! Ce urmează după aceea? Simplu de văzut: un euro de 6 lei, fonduri europene tăiate, Schengen canci definitiv şi alte sanc
ţiuni drastice europene. Pentru că asta nu se înţelege: că odată intraţi în Europa, noi nu mai suntem singuri, de capul nostru! Regulile sunt făcute la Bruxelles, iar noi suntem nişte piticanii cărora li se mai dă să sugă din când în când câte ceva, din ORICE este pe la îndemână şi mai ales pe fundul oalei, iar noi musai trebuie să înghiţim că, nu-i aşa, cine nu papă tot, nu primeşte supliment, adică un investitor străin care să ne arate cum scoate el aurul din pământ şi apoi din ţară. Faţă de Europa, noi nu suntem decât nişte turişti sălbatici, rupţi în cur şi flămânzi, şi care am primit adăpost de furtună la umbra unui hotel de cinci stele, culmea, chiar la "all inclusive", şi apoi mai facem şi scandal ca vrem la micul dejun numai homari şi icre negre, iar la prânz somon cu trufe de pădure, adică exact ce mănâncă şi ceilalţi colocatari din hotel la crâşma de peste drum. Numai că ei au muncit pe bani ca să mânânce acolo!

Mă umflă şi râsul şi plânsul când văd recentele “măsuri de relansare economică” aprobate peste noapte şi care nu sunt decât praf în ochii bulbucaţi de înjurături ai useliştilor. Nu numai că ascund şi astea şmecherii de care vor beneficia tot marii rechini, dar vor muri în mai puţin de 5-6 luni şi astea, ucise fiind tot de jigodiile care le-au propus pentru că se vor dovedi neviabile economic. Iar următoarea măsura va fi porcăria aceea comunistă de impozitare progresivă care va transforma practic cel de-al doilea loc de muncă în ac
ţiune patriotică, iar cine e atât de tâmpit să şi-l ia şi pe al treilea, sigur va aduce bani de acasă ca să-şi plătească impozitele.

Până la urmă, Ponta şi Antonescu par s
ă se conformeze unor reguli de respectare a statului de drept susţinute (şi) de Bruxelles, dar o fac, aşa, mai pe şest, dându-se apoi de ceasul morţii cu jurămintele şi minţindu-ne pe faţă că ei sunt 100% democraţi şi că fac totul din pură convingere doctrinară de partid şi mai ales din corectitudine. Iar antibăsiştii refuză să vadă ameninţarea dintre rânduri care ne este servită zilnic de cuplul de comici iresponsabili: "nu graţiem pe nimeni PÂNĂ PE 29 IULIE", "nu schimbăm şefii DNA şi ai Parchetului PÂNĂ PE 29 IULIE" ş.a.m.d. Corect! Până pe 29 iulie n-o vor face, că aşa de tembeli chiar nu-s Patriciu, Fenechiu, Voiculescu, Hrebenciuc s.a. Or să mai rabde puţin. Sau Putin?

Da,
Hans-Gert Pöttering are perfectă dreptate: România a fost primită mult prea devreme în Europa. De fapt, cred că România nici nu are ce căuta în Europa o bună perioadă de timp. Poate peste vreo 3-4 sute de ani să se iniţieze nişte discuţii... Până atunci, eu chiar aş fi de acord să se închidă graniţele o perioadă şi mai ales robinetele financiare şi să începem să împărţim nişte şuturi în gură tuturor coloraţilor politici şi, după ce-i mai rărim niţel, mai curăţăm mediul de uscături, jeguri şi mucegaiuri, să vedem apoi care o fi direcţia oportună. Ce ziceţi de Polul Nord? Ah! E cam ocupat pe moment! Bine! Atunci, Burkina Faso să fie, deocamdată! Până când s-or descoperi nişte forme de viaţă pe nişte sateliţi.

No comments:

Post a Comment